עוגת וניל בחושה עם אינסטנט פודינג – מתכון קל ומהיר!

Print Friendly, PDF & Email

איך להכין עוגת וניל בחושה עם אינסטנט פודינג – המתכון שאף אחד לא ידע שהיה חסר לו!

כשחושבים על עוגות, עוגת וניל היא וכנראה תמיד תהיה המלכה הבלתי מעורערת של המתוקים. אבל מה אם אני אגיד לכם שיש דרך להפוך את העוגה הזאת למשהו שאין עליו עוררין? הכירו את עוגת הווניל בחושה עם אינסטנט פודינג – מתכון שאוחז בלא מעט לאומתים! עם מרכיבים פשוטים וזמן הכנה קצר, זה בדיוק מה שאתם צריכים כדי להפתיע את האורחים שלכם ובמקרה הגרוע ביותר, לפנק את עצמכם.

מה הסוד של עוגת הווניל הזו?

אז מה מייחד את עוגת הווניל בחושה הזאת? התשובה היא כיסים של אינסטנט פודינג! וכמה שזה פשוט, כך זה כיף:

  • המשקה המוכר והאהוב שיידחוף את העוגה אל עבר שיאים חדשים.
  • טעם נהדר של וניל שלוקח את הקלאסיקה הצעד קדימה.
  • מבנה נעים ולח שלא דועך לרגע.

והנה מתכון שאתם פשוט לא יכולים לפספס:

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג טעם וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית תרכיז וניל (אופציונלי)

שלב שלב – איך מכינים את העוגה?

בואו נתחיל!

שלב 1: הכנת התערובת

בקערה גדולה, שלבו את הקמח, הסוכר, אינסטנט פודינג, ואבקת סודה לשתייה. תערבבו היטב. ועכשיו, אם חשבתם שהחיים יכולים להיות פשוטים יותר, הכנסו את השמן, החלב, הביצים ותרכיז הווניל לתוך הקערה. תערבבו כולם בבת אחת! נכון, זה לא מה שהמליצו לכם, אבל ככה זה בחיים – לפעמים צריך לנסות דברים חדשים!

שלב 2: הישר למחבת

ורטט! אחרי שהתערבבתם כמו שצריך, יש לכם תערובת משי וכדאי להעביר אותה לתוך תבנית אפייה מעוגלת. לא לשכוח:** לשמן את התבנית או להשתמש בנייר אפייה. תנור בחום של 180 מעלות צלזיוס, והעוגה נכנסת פנימה. מוכנים לחכות 30-35 דקות?

אז מה דחוף לכם לדעת? 5 שאלות ותשובות נפוצות על עוגת הווניל!

  • האם אפשר להחליף את אינסטנט פודינג? בהחלט! אפשר להשתמש באינסטנט טעם שוקולד או טעמים אחרים שאתם אוהבים.
  • איך אני יודע שהעוגה מוכנה? דקרו עם קיסם – אם הוא יוצא יבש, העסק גמור!
  • האם העוגה הזו מתאימה להקפאה? כן! היא שומרת על הטעם והמרקם גם אחרי thawing.
  • כמה זמן היא מחזיקה במקרר? בואו נגיד שלושה ימים, אבל אתם תרגישו שהיא עומדת להיכחד הרבה לפני.
  • אילו תוספות אפשר להוסיף? אגוזים, שוקולד צ׳יפס, פרי יבש – כאן המקום לתת לדמיון שלכם לעבוד!

למה עוגת הווניל בחושה היא הבחירה המושלמת?

מכירים את השנה הסוערת שעברה עליכם? גם אם עמדתם בשיאי המתח, עוגת הווניל הזו שתהיה תמיד כאן בשבילכם – האכזבה המושלמת לא יכולה להיכנס לאוצר שלכם.

אז בין אם אתם מתכננים מאורע משמח או בידוד של חמישה ימים (קדימה, תוסיפו עוד פנאי!), עוגת הווניל בחושה הזו תעמוד לצידכם ותהיה המתוקה הרשמית של המסיבות.

כמה טיפים לסיום:

  • שימו לב לא לערבב יותר מדי – זה יכול להפחית את האווריריות!
  • לרגע לא לוותר על את הרגש וההנאה, גרוע כשזה נוגע לעוגת הווניל שלכם!
  • תזכרו ליהנות ולשתף! לאנשים מגיע לטעום את היצירות הגורמניות שלכם!

בעוד שמו של המתכון הזה אולי נשמע פשוט מאוד, אישית, אני מעדיף לכנות אותו כעוגת "החיים הטובים" – כי כל פרוסה היא זכרון, כל ללעוס אגדה, וכמובן, כל ביס לאזור כך שגם מבקרים יכולים למצוא בית מחודש אצלכם.

אז בפעם הבאה שאתם מעבירים את החבר שמצחיק אתכם או מתכננים "פשיטה" על הקופסה, אל תשכחו להכין את עוגת הווניל בחושה עם אינסטנט פודינג!