איך להכין בשר יותר טעים במנגל גז או מנגל פחם?

הכנת בשר טעים על גריל גז או גריל פחמים כרוכה בשילוב של הכנה, טכניקות בישול ותשומת לב לפרטים. יתרנו עבורכם מאמר עם טיפים להכנת בשר איכותי?

באופן טבעי, סוג הגריל בו אתם משתמשים יכול להשפיע גם על פרופיל הטעמים. גרילי פחמים נוטים להעניק טעם מעושן יותר בשל הפחמים ושבבי העץ המשמשים, בעוד שגרילי גז מציעים בקרת טמפרטורה מדויקת. עם תרגול ותשומת לב לפרטים, אתה יכול ליצור בשר טעים וטעים באופן עקבי בכל סוגי הגריל.

צרו קשר עם המומחים של ארגמן4יו >>>

איך מכינים בשר איכותי? 5 נקודות עיקריות 

1. בחר בשר איכותי:

התחל עם בשר טרי ואיכותי ממקור בעל מוניטין. איכות הבשר תשפיע משמעותית על הטעם והמרקם הסופי.

2. מרינדה או שפשוף יבש:

השריית הבשר או שימוש בשפשוף יבש יכולים להשרות בו טעם ולשפר את רכותו. מניחים לבשר להשרות כמה שעות או לילה במקרר לפני הצלייה.

3. מחממים את הגריל:

חממו מראש את הגריל כראוי כדי להבטיח בישול אחיד ולמנוע הידבקות. לגריל גז, לחמם מראש על חום גבוה למשך 10-15 דקות. עבור גריל פחמים, המתן עד שהפחמים יכוסו באפר לבן לפני הבישול.

4. לשמן את המגררות:

לפני הנחת הבשר על הגריל, משמנים קלות את הסורגים בעזרת מברשת או מגבת נייר טבולה בשמן. זה עוזר למנוע הידבקות ומקדם סימני גריל אטרקטיביים.

5. לשלוט בחום:

שמרו על אזור בישול דו-אזורי על הגריל. עבור גריל גז, כבה מבער אחד לחום עקיף. לגריל פחמים, דחפו את הגחלים החמות לצד אחד והשאירו את הצד השני קריר יותר. זה מאפשר לך לצרוב את הבשר על אש גבוהה ולאחר מכן לסיים את בישולו על אש נמוכה יותר ועקיפה.

השאר תגובה :

סגירת תפריט
התקשרו עכשיו