5 יתרונות תזונתיים לספיר ולינה

ספירולינה היא אצה כחולה-ירוקה שנצרכת באופן מסורתי באסיה במשך מאות שנים. הוא משמש כיום לטיפול במחלות שונות והפך למזון-על פופולרי. 

היתרונות של הספירולינה הם רבים: היא עשירה בחלבון, דלה בקלוריות, עשירה בברזל ואבץ ובעלת כמות מרשימה של נוגדי חמצון. הוא מכיל גם את חומצות השומן החיוניות חומצה לינולאית וחומצה אלפא לינולנית החשובות לבריאות הלב.

ספירולינה משפרת את העיכול על ידי גירוי הייצור של אנזימי עיכול, מה שעוזר לפרק מזון לחומרים מזינים בקלות רבה יותר, כך שהם יכולים להיספג בגוף מהר יותר. זה גם מקל על אנשים לקבל את המינון היומי של ויטמינים ו

ספירולינה היא אצה כחולה-ירוקה הגדלה באגמים ובנהרות. זה נצרך על ידי בני אדם מאז ימי קדם. הספירולינה מכילה מגוון רכיבים תזונתיים, כולל ברזל, נחושת, ויטמין B12, אבץ וחלבון, מה שהופך אותה למקור תזונה מצוין עבור אנשים שצריכים לחזק את מערכת החיסון שלהם או שיש להם אנמיה.

לרכישת אבקת ספירולינה >>>

דברים שחשוב לדעת

1) הספירולינה עשירה בתכולת חלבון: הספירולינה מכילה כ-20% תכולת חלבון בממוצע. משמעות הדבר היא שיש בו יותר מפי שניים של חלבון מרוב מזונות צמחיים אחרים כמו פולי סויה או זרעי קינואה.

2) רמות גבוהות של נוגדי חמצון: ספירולינה מכילה גם רמות גבוהות של נוגדי חמצון כמו בטא-קרוטן, לוטאין וזאקסנטין שעוזר להילחם ברדיקלים חופשיים.

מה היתרונות של ספירולינה? 

1) ספירולינה יכולה לסייע בהגנה על הכבד מפני רעלים ונזקים מצריכת אלכוהול

2) ספירולינה יכולה לעזור בהורדת רמות הכולסטרול

3) ספירולינה עוזרת לירידה במשקל

4) ספירולינה יכולה לשפר את התפקוד הקוגניטיבי

5) ספירולינה מספקת נוגדי חמצון

הוכח כי לספירולינה יש מגוון יתרונות בריאותיים. לאילו מחלות היא רלוונטית: 

– מניעת סרטן

– חיזוק תפקוד מערכת החיסון

– שיפור רמות הכולסטרול

– הפחתת דלקת

– מניעת מחלות לב וכלי דם

להשיג באתר של Live Spirulina >>>

השאר תגובה :

סגירת תפריט
התקשרו עכשיו