מה אתם חייבים במטבח מוסדי?

מטבחים מוסדיים אלו מטבחים שבהם מבשלים ואופים כמויות גדולות של אוכל באופן שגרתי. יש ציוד מתאים שנועד לשמש את המטבח המוסדי ולאפשר לנו לנהל את המטבח בצורה נוחה וחסכונית בזמן. להלן תוכלו לקרוא על כל מה שצריך במטבח המוסדי על מנת להצליח לנהל אותו כראוי, ולהפיק ממנו את המיטב במהירות.

מה שצריך בכל מטבח מוסדי

  • אחסון חומרי גלם ומוצרים – תהליכי הכנת המזון מתחילים ברכישה של חומרי גלם מתאימים. אלו צריכים להיות מאורגנים היטב במטבח כדי לאפשר לעובדים למצא את המוצר הנצרך בלי לבזבז זמן על נבירות.
  • קירור והקפאה – בכל מטבח מוסדי יש לא מעט שטחי קירור. אלו יכולים להיות חדרי קירור אם המטבח המוסדי הוא בעל פעילות גדולה מאוד. אבל מקררים תעשייתיים בהחלט עונים אף הם על הצורך. המקררים יהיו מרווחים וגדולים ונוחים לשימוש. כמו כן חשוב להתאים את רמת הטמפרטורה המדויקת לפי הצורך ועונת השנה.
  • מכשירי חשמל קטנים – מוצרי החשמל הקטנים אף הם ממלאים תפקידים נחוצים מאוד בכל מטבח מוסדי. אלו מיקסרים, מקצפות, מטחנות, קוצצי ירקות ועוד. התחום פורח מאוד ויש שפע של אפשרויות לביצוע תהליכים בהכנת מזון. אם כי כאשר מכשיר חשמל שמוגדר קטן משמש במטבח המוסדי יש לבחור את המכשיר העוצמתי בעל הקיבולת והנפח הגדולים. אולי הוא עדיין שייך לקטגוריית המוצרים הקטנים, אם כי בפועל הוא מכשיר מוסדי ולא ממש קטן.
  • כלים גדולים – כלים גדולים הם חלק בלתי נפרד מהעשייה. תבניות ענק מתאימות לגודל התנורים, קערות גדולות, כלי ששת וסכינים חדים ועוד. כל הכלים הללו מאפשרים לחסוך זמן ולבצע את הפעולות הנדרשות על כמות גדולה בצורה הנדרשת ללא מאמץ רב ובלי לבזבז דקות יקרות.

למידע נוסף, הכנסו עכשיו ל: https://www.tavor-trade.com/.

השאר תגובה :

סגירת תפריט
התקשרו עכשיו