למה טאבונים לבית ולגינה הפכו להיות כל כך פופולריים?

טאבון איכותי לגינה הוא מכשיר בישול המשמש בחוץ לבישול אוכל. הם עשויים מעץ ומתכת וניתן להשתמש בהם לבישול על אש או מבער גז. תנור חיצוני מורכב בדרך כלל משלושה חלקים: תיבת האש, מקור החום והתנור. מקור החום עשוי להיות מבער גז או תנור עצים. חלק התנור הוא המקום שבו מניחים את האוכל. תנור חיצוני יכול לשמש לבישול סוגי מזון שונים, כגון: בישול על להבה פתוחה היא שיטה פופולרית לבישול בחוץ. ניתן להשתמש במבער גז כדי לספק חום וכוח לבישול. בנוסף, לכיריים עשוי להיות תנור מובנה המספק חימום נוסף ודורש פחות תשומת לב מהטבח. דלק , כגון עץ או גז. תנורי חוץ מיועדים לשימוש על אש, שזו שיטה קלה ונוחה לבישול אוכל בחוץ. התנור ממוקם בתוך לב המדורה כך שחום מהאש מחמם את פנים התנור ישירות.

קנו טאבון אוני>>>

ישנם מספר סוגים של תנורים חיצוניים, כולל: 

הסגנון הנפוץ ביותר , תנורים חיצוניים המופעלים על ידי פרופאן מספקים דרך מהירה וקלה להכנת מזון. יש כמה חסרונות לבישול בחוץ. בעת בישול על אש גלויה, האוכל חשוף לעשן, שעלול להכיל כימיקלים מזיקים אם הוא מאש שאינה מטופחת או שנשרפה ללא השגחה. כמו כן, שריפות פתוחות יוצרות חום ולהאיר בעוצמה רבה יותר, מה שיכול להצית מברשת יבשה. סוג זה של בישול בחוץ הוא הכיריים הפופולריות ביותר ומספק דרך מהירה להכין אוכל. גריל פחמים משמש לעתים קרובות עם מיכל פרופאן מכיוון שהוא דורש מעט זמן להתחמם. זה גם מאוחסן בקלות, מה שהופך אותו לאידיאלי עבור בישול קרוואנים או קמפינג כאשר המקום מוגבל. כמה חסרונות של הגריל כולל את אזור הבישול הקטן ואת הקושי בתמרון במקומות סגורים. מדי פעם, ארובות משמשות לבישול מזון על אש פתוחה; עם זאת, זו אינה שיטת חימום פופולרית מכיוון שהיא מחייבת את הדלק להיות בתוך הבית ומחובר לארובה חיצונית או צינור כיריים. 

השאר תגובה :

סגירת תפריט
התקשרו עכשיו