איך מכינים שייק ספירולינה?

ספירולינה היא מזון על בריא וירוק. ניתן למצוא אותו במוצרים רבים כמו שייק חלבון ושייקים. הבעיה היחידה היא שלא קל מאוד למצוא מקומות שבהם אפשר לקנות אותו. שייק הספירולינה הוא דרך מצוינת להיפטר מעודפי שומן. הוא ידוע גם כמזון-על, במיוחד בדרום אמריקה. ספירולינה היא מקור מצוין לחלבון. זהו מזון טבעי המכיל כמויות גבוהות של ויטמינים ומינרלים.

שייק ספירולינה – מזון על ומקור מזון חליפי

ספירולינה היא מזון-על ששימש כמקור מזון חלופי במשך מאות שנים. הערך התזונתי של המזון המסוים הזה מצוין וניתן לצרוך אותו בדרכים רבות ושונות. ישנם סוגים רבים ושונים של ספירולינה זמינים בשוק וכולם עמוסים בוויטמינים, נוגדי חמצון ומינרלים.

שייק ספירולינה הוא משקה ארוחת בוקר בריא שעמוס בויטמינים. אבקת הספירולינה עוזרת להגביר את יכולת נוגדי החמצון של הגוף ולחזק את המערכת החיסונית. שייק חלבון הוא מקור מצוין לחלבון וויטמינים. הוא גם מקור טוב מאוד לנוגדי חמצון, החשובים למניעה וטיפול במחלות רבות.

אז איך מכינים שייק ספירולינה?

מצאתם מתכון לשייק ספירולינה? מעולה! תחילה צריך לרסק את אבקת הספירולינה עם עלי ומכתש. כעת מוסיפים מים לתערובת ומערבבים. לאחר מכן ניתן להוסיף קוביות קרח ולערבב היטב.

שייק ספירולינה הוא משקה פופולרי שניתן לקנות בכל חנות טבע. הוא מכונה גם "אסאי" בברזיל, "אסאי" בארצות הברית ו"סירופ" בהודו. הוא עשוי מתערובת של אבקה ירוקה ופירות יער מיובשים. את האבקה מערבבים במים ומגישים חם או קר.

ספירולינה היא סוג של אצות כחולות ירוקות. זהו מקור מצוין לחלבון לצמחונים. הוא עשיר בויטמינים ומינרלים, שהם מאוד שימושיים בגוף.הספירולינה היא אצה כחולה-ירוקה אשר שימשה כתוסף מזון במשך מאות שנים. לעתים קרובות מוסיפים אותו לשייקים, שייקים ומשקאות אחרים. המרכיבים העיקריים של 'מזון-על' זה הם ספירולינה וכלורלה. ספירולינה היא אצה ירוקה שניתן למצוא באוקיינוס השקט. הוא ידוע בערכו התזונתי הגבוה והוא שימש כתוסף מזון במשך מאות שנים.

השאר תגובה :

סגירת תפריט
התקשרו עכשיו