שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה

Print Friendly, PDF & Email

אין ספק כי ניהול של מסעדה דורש לא מעט זמן, סבלנות והבנה של הטבע האנושי, מאחר ולא פשוט לנהל מלצרים, ברמנים, אחראי משמרת, טבחים וכדומה. שוני גבריאלי הינו מומחה בתחום ניהול מסעדות, ולכן הוא יכול להציע לא מעט טיפים ועצות שימושיות בתחום. חשוב להבין כי מדובר על תחום לא פשוט, ולכן כדאי תמיד להיעזר באיש מקצוע, על מנת להבטיח לעצמכם את התוצאות הטובות ביותר בשטח. רק אדם מקצועי ואמין שמגיע מהתחום, יכול לספק ייעוץ מתאים ולהציע דרכים שונות, על מנת לשפר את הרווחיות של המסעדה. חשוב להבין כי ניתן היום למצוא ברשת האינטרנט לא מעט סוגים שונים של טיפים בתחום, אך רק איש מקצוע יכול לספק את הטיפים והעצות המתאימים ביותר עבור המסעדה שלכם.

שוני גבריאלי – טיפים לניהול מסעדה שכל אחד חייב להכיר

קודם כל, שוני גבריאלי מציע לכל מנהלי המסעדות לשפר את סגנון הניהול שלהם, מאחר וניהול נכון יכול להגדיל את התפוקה והרווחיות של העסק, יותר מכל גורם אחר. יש לזכור כי החוויה של הלקוח תלויה באופן ישיר בגישה של המלצרים ושל מנהל המקום, לכן גישה שלילית עלולה ליצור אווירה קשה יותר, שתתקבל בפחות אהדה עבור הלקוחות. לעומת זאת, גישה חיובית תחלחל למלצרים ותעבור מהם ללקוחות, אשר יוכלו ליהנות מחוויה נעימה יותר. מעבר לכך, כדאי להעניק לעובדים תחושה של בית, מאחר ורבים מהם נמצאים במסעדה על בסיס יומיומי. לכן חשוב לשתף אותם בנעשה במקום, במטרה להעניק להם תחושה של חיבור ונאמנות למסעדה.

לסיכום, שוני גבריאלי מציע לכל בעלי המסעדות לשפר את יכולות הניהול שלהם ולשמור על גישה חיובית כלפי העובדים וההתנהלות הכללית במקום. חשוב להעניק לעובדים תחושה של חשיבות והערכה, במטרה להעלות את המוטיבציה שלהם.